Zorg bij u thuis

Thuiszorg

Zorg bij u thuis, op een door u gewenst tijdstip. Lekker Tuus staat voor continuïteit en kwaliteit. Wij leveren persoonlijke verzorging, verpleging, gespecialiseerde wijkverpleging, individuele begeleiding, palliatieve zorg, nachtzorg en/of particuliere zorg.

Voor de Texelaar en door de Texelaar, met inzet van zo min mogelijk verschillende zorgverleners.

Kosten

De kosten van de thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Wat zijn de beste opties? De zorg wordt over het algemeen gefinancierd door de Wet Langdurige Zorg (WLZ), de ZorgVerzekeringsWet (ZVW, loopt via uw zorgverzekeraar), het PersoonsGebonden Budget (PGB) of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken wij, samen met u, naar de zorg die u nodig heeft en hoe u daar financieel zo gunstig mogelijk uitkomt.


Zorg tijdens uw vakantie

Zorg op Texel

Bent u van zorg afhankelijk, maar wilt u toch graag vakantie vieren op ons prachtige eiland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren 24-uurs zorg en streven ernaar deze zorg te leveren op het door u gewenste tijdstip.

De planning, waarin rekening is gehouden met uw wensen, ontvangt u van tevoren. Wij proberen zo min mogelijk verschillende zorgverleners bij u te laten komen. We houden het, als het maar enigszins mogelijk is, voor u bij ‘vertrouwde gezichten’.

 


Zorghotel

Zorgeloos genieten op Texel!

In samenwerking met vakantieverblijf Nieuw Leven Texel biedt zorgaanbieder Lekker Tuus de mogelijkheid om zorg te ontvangen op een heerlijke plek. Wij bieden niet alleen zorg aan op uw vakantieadres, maar ook tijdens een herstelperiode, waarin u – bijvoorbeeld na een operatie – kortdurende zorg nodig heeft. Daarnaast bieden wij respijtzorg aan (ook wel vervangende zorg genoemd), waarbij u van een zorgeloze vakantie kunt genieten, terwijl uw mantelzorger thuis even op adem kan komen. Vanzelfsprekend kunnen ook mensen die op Texel wonen van de faciliteiten gebruik maken. 

Een klein, betrokken en deskundig team geeft passende zorg op een gewenst tijdstip, zodat u geheel ontspannen van uw vakantie/herstelperiode op Texel kunt genieten. Uw eigen regie en specifieke wensen staan bij ons centraal.

Samen met de betrokken gastheer en vrouw zorgen wij voor een mooi verblijf op een huiselijke en sfeervolle plek, waar u op een zo plezierig mogelijke manier de gewenste zorg ontvangt. 

Wat bieden wij als u bij ons reserveert?

  • De rust die van de prachtige Texelse omgeving uitgaat
  • De meest duurzame accommodatie van Europa
  • Eénpersoonskamers met verstelbaar hoog-laag bed en eigen badkamer
  • Gebruik van de fraai aangelegde tuin met zwemvijver, die als onderdeel van uw revalidatieprogramma kan worden gebruikt
  • Een sfeervolle, gezamenlijke huiskamer met leef-keuken
  • 24-uur-bereikbaarheid
  • Inzet van diverse deskundigen zoals fysiotherapeut etc.
  • De mogelijkheid van een partnerverblijf
  • Een duidelijk financieel plaatje vooraf
  • Afstemming met uw eigen netwerk/zorginstelling/zorgverlener

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Voor meer informatie over Zorghotel 'Nieuw leven Texel'

Contact

Lekker Tuus

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


www.lekkertuus.nl