Zorghotel Texel

Op zoek naar een prachtige en rustige plek waar u kunt genieten van een vakantie, in goede handen van verpleegkundige zorg? Of heeft u net een operatie gehad en bent u op zoek naar een herstelhotel? In samenwerking met vakantieverblijf Nieuw Leven Texel bieden wij samen met de betrokken gastheer en -vrouw alles wat u nodig heeft om volledig tot rust te komen: een heerlijk verblijf op een huiselijke en sfeervolle plek, waar u op een zo plezierig mogelijke manier de gewenste zorg ontvangt.

Uw eigen regie staat centraal

In het zorghotel ontvangt u zorg van een klein, betrokken en deskundig team. Zij geven u passende zorg op een door u gewenst tijdstip, zodat u geheel ontspannen van uw vakantie/herstelperiode op Texel kunt genieten. Uw eigen regie en specifieke wensen staan daarbij centraal. 

Verblijf in een prachtige omgeving

Nieuw Leven Texel bevindt zich op een heerlijke plek, met adembenemend uitzicht over het Texelse landschap. Het heeft een prachtige landelijke leefkeuken, een gezamenlijke royale woonkamer met gezellige openhaard/houtkachel, een diepe tuin en een terras.

Wat u verder kunt verwachten:

 • Een ruime, luxe en rolstoelvriendelijke kamer op de begane grond
 • De rust die van de prachtige Texelse omgeving uitgaat
 • De meest duurzame accommodatie van Europa
 • Eénpersoonskamers met verstelbaar hoog-laag bed en eigen badkamer
 • Gebruik van de fraai aangelegde tuin met zwemvijver, die als onderdeel van uw revalidatieprogramma kan worden gebruikt
 • Een sfeervolle, gezamenlijke huiskamer met leef-keuken
 • 24-uur-bereikbaarheid
 • Inzet van diverse deskundigen zoals fysiotherapeut etc.
 • De mogelijkheid van een partnerverblijf
 • Een duidelijk financieel plaatje vooraf
 • Afstemming met uw eigen netwerk/zorginstelling/zorgverlener

Kosten zorghotel

De kosten van de zorg hangen af van wat u nodig heeft. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en de beste optie. De zorg wordt over het algemeen gefinancierd door de Wet Langdurige Zorg (WLZ), de ZorgVerzekeringsWet (ZVW, loopt via uw zorgverzekeraar), het PersoonsGebonden Budget (PGB) of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Voor het verblijf in het zorghotel is in sommige gevallen een vergoeding mogelijk door uw gemeente. Informeer hiernaar bij uw WMO-loket.

Zorghotel reserveren

Bent u geïnteresseerd in een verblijf in het zorghotel? We kijken graag samen met u naar de zorg die u nodig heeft en hoe u daar financieel zo gunstig mogelijk uit komt. U kunt ons altijd mailen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar tussen 11:00 en 14:00 uur via 06-12329295.

Contact

Lekker Tuus

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


www.lekkertuus.nl