Vakantie met zorg

Bent u of uw partner door ziekte, handicap of leeftijd van zorg afhankelijk, maar wilt u toch graag vakantie vieren op ons prachtige eiland? Of wilt u even op vakantie, zodat uw mantelzorger op adem kan komen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lekker Tuus biedt zorg zoals u die thuis ook gewend bent. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie op dit prachtige eiland!

Zorgvakantie in goede handen

Tijdens uw vakantie bent u in goede handen van onze gediplomeerde zorgverleners. Zij staan voor u klaar en met hun passie en vakkundigheid kunt u rekenen op een zorgeloze en ontspannen vakantie. Bij het maken van de planning houden we rekening met uw wensen en proberen we zo min mogelijk verschillende zorgverleners bij u te laten komen. Want een vertrouwd gezicht zien is wel zo fijn, en dat snappen we!

Kies een geschikte accommodatie

Wilt u er zeker van zijn dat de accommodatie waar u verblijft aangepast is op uw zorgbehoeften? Nieuw Leven Texel biedt prachtige accommodaties toegankelijk voor mindervaliden. De benedenverdieping en eerste etage van de villa's zijn drempelloos en voorzien van extra brede deuren, en bij de bouw is rekening gehouden met extra aanpassingen. Toch liever ergens anders verblijven? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wat kost een zorgvakantie?

De kosten van een vakantie met zorg hangen af van de zorg die u nodig heeft. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en de beste optie. De zorg wordt over het algemeen gefinancierd door eigen zorgorganisatie via een onderaannemerschap, het PersoonsGebonden Budget (PGB).

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor een vakantie met zorg op Texel? We kijken graag samen met u naar de zorg die u nodig heeft en hoe u daar financieel zo gunstig mogelijk uit komt. U kunt ons altijd mailen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 11:00 en 14:00 uur via 06-12329295.

Contact

Lekker Tuus

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


www.lekkertuus.nl